Prevoz automobila Nemačka, Holandija i Belgija

Prevoz automobila iz Nemačke, Holandije i Belgije

Ako ste kupili automobil u Nemačkoj, Holandiji ili Belgiji i želite da ga prevezete u Srbiju, mi imamo rešenje za vas. Prevoz automobila iz Nemačke, Holandije i Belgije nikada nije bio lakši. Ako ne želite ili ne možete da vozite automobil do Srbije, mi ga možemo prevesti za vas. Specijalizovana prikolica za prevoz automobila je uvek spremna, kada god vam zatreba.

Prevoz automobila iz inostranstvaSve što je potrebno da uradite je da nas obavestite o svojoj kupovini i nameri korišćenja naših usluga prevoza automobila, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Pored prevoza automobila, možemo da ponudimo i prevoz putnika. U okviru ove usluge možete zajedno sa svojim automobilom putovati do Srbije po veoma povoljnoj ceni. Dovoljno je da nas obavestite o potrebi prevoza putnika, kao i o broju putnika ako niste sami i mi ćemo dati najbolju ponudu.

Ostale usluge prevoza Nemačka, Holandija i Belgija

Bez obzira da li želite da koristite našu uslugu prevoza automobila, možete koristiti ostale usluge koje nudimo u okviru prevoza u Nemačku, Holandiju i Belgiju. Ako vam je potreban prevoz paketa, takođe smo tu za vas.

Naš prevoz putnika je vanlinijski, polasci nisu fiksno određeni, a svoje putnike prevozimo brzo i udobno. Nema presedanja, organizovanja dodatnih prevoza sa železničkih i autobuskih stanica ili korišćenja taksi usluga. Vaše stvari su u svakom momentu sa vama, a pomoći ćemo i u utovaru i istovaru prtljaga za koji ima više nego dovoljno mesta u našim kombi vozilima.